25. juni, 2010

Filmteamet står på

Dette er ikke noe åtte til fire jobb. Ei heller for filmteamet. Det filmes fra tidlig morgen til sent på kveld. Deretter er det overførsel av råmaterialer til harddisk, backup og …..

På transportetapper klippes og limes det og her kan dere se den første filmsnutten de har laget.

Når dette kan lages, mens kjerringene kjører på dønningene – da kan dere bare tenke dere hvordan det ferdige resultatet vil bli. Syns dere dette er bra og vil dere se mer av Ta roret kjerringene på tur? Ja, så meld dere inn i Ta roret kjerring fangruppe her

13 Kommentarer

  • Bjørg Ellen Eklo juni 25, 2010

    Åh, det ser bare så deilig ut. Og med Inger som kokk, skulle jeg gjerne ha vært med.
    Masser av klemmer til Inger og Lisbeth og resten av kjerringene. God tur videre.
    Bjørg Ellen

    Svar
    • Lisbeth juni 26, 2010

      Ja, her skulle du ha vært Bjørg Ellen. Masse klemmer til deg også.
      Mvh
      Ta roret kjerringer

      Svar
  • Finn Haugan juni 26, 2010

    Hei Lisbeth
    Artig a se den flotte hjemmesiden og filmen. Dere har det tydeligvis flott. Skal hilse fra Kari. Vi har hjemmehelg og er litt vaersyk. Flytter ut til Hellandsjoen neste helg. God tur videre! Hilsen Finn

    Svar
    • Lisbeth juni 26, 2010

      Hei Finn
      Vi har det kjempeflott. Er nå på Stordfestivalen. Her har vi nydelig vær i dag. Ikke veldig varmt, men sola skinner. Tar med meg finværet nordover. Har klatret i masta på Statraad Lehmkuhl i dag. 40 meter rett opp. Nydelig utsikt. Vi sees i Molde om noen uker.
      Kjerringklem til deg og Kari.

      Svar
  • Eddy juni 26, 2010

    Meget bra dere får et kjempeprodukt her. Gleder oss til dere kommer oppover.

    Svar
    • Lisbeth juni 29, 2010

      Hei Eddy!
      Ja, det er et dyktig filmteam jeg har med meg. Gleder meg til det ferdige resultatet. Snart mønstre kjerringmannskapet av og da er det klart for familietur opp til Trøndelagen. Da kommer vi innom deg Eddy.
      Kjerringklem

      Svar
  • Pål juni 27, 2010

    Kjempebra, Lisbeth! Men nå må du snart komme tilbake til Hellandsjøen. Herlig pubkveld med underholdning av Therese Ulvan i går kveld.
    Starter ferie fra neste helg. Treffes om ikke så altfor lenge.
    God tur videre!

    PS. Den sorte er tømt for vann og alt er under kontroll!

    Svar
    • Lisbeth juni 29, 2010

      Ja, nå avslutter jeg snart turen med kjerringmannskapet. Når Jan mønstre på, kan jeg få bedre PC tid. Da skal det komme ut mye interessant på nettet. Har spart på rosinene. Vi har opplevd veldig mye og fått mange flotte filmskup. Flott at du ser etter lille båten min. Da er den i trygge hender. Gleder meg til noen fridager på Hellandsjøen. Savner dere alle en hel masse. Kjerringklem

      Svar
  • Hei Inger juni 29, 2010

    Ja der finnes ingen tvil om hvor enn kunne ønske enn var.Godt og høre fra deg Inger godt og se filmsnutten , håper Dere alle nyter muligheten ,skulle det være en kriseetappe til disp sssåååååå gjør jeg jo det jeg kan får og få det til. Håper fiskene napper ,salting ,koking,og brasering går som smurt med din gode erfaring..Flinke Damer ,middagen er klar her når dere kommer hjem. God tur videre
    Vera

    Svar
    • Lisbeth juni 29, 2010

      Hei Vera!
      Kokken vår hopper og spretter hele tiden og har ikke tid til å trykke på tastene. På torsdag står hummer på menyen og Inger lurer på om du har en god hummeroppskrift????
      Mvh Ta roret kjerringa

      Svar
    • Lisbeth juni 30, 2010

      Hei Vera.
      Nå sitter vi på en fiskeresturant ute i fjorden utenfor Bergen. jeg fikk lov å være kokk på kjøkkenet på fiskeresturanten Cornelius sammen med de andre superkokkene. Vi hentet levende hummer, kamskjell, Oskjell, hjerteskjell, østers og kråkeboller som vi tilberedte på kjøkkent. Her skulle vi to vært kokker, det er fantastiske råvarer og en spennende og utrolig vinkjeller. Uforglemmelig.
      Vi skal ligge til kai her i natt. i morgen skal vi på hytta til Laila: Her skal det dykkes etter kamskjell og stå på vannski og fredag kveld er det allsang med en innhentet gitarist fra Bergen.
      Livet om bord er utmerket og mannskapet har ikke klaget på kokken.
      Inger

      Svar
  • Karianne juli 5, 2010

    Oi! Så bra!

    Endelig fikk jeg sett filmen, og jeg er imponert! Kjempefine bilder! Jeg er så stolt av deg!

    Svar
    • Lisbeth juli 5, 2010

      Takk for det, Karianne. Jeg er stolt av deg også. Kos og klem

      Svar

Legg igjen en kommentar