27. april, 2010

Tigerspyd

Grillspyd er en utmerket måte å kombinere kjøtt med grønnsaker eller frukt. Skjær gjerne opp ingrediensene og sett de frem i boller. Da kan hver og en lage sine favoritter. Maten smaker ofte best når man har grillet den selv!
Her finner du flere oppskrifter

Ingredienser:
400 g  svinefilet
1 stk  paprika
1 stk  eple
1 Boks(er)  ananas i boks
4  grillspyd

Framgangsmåte:
Bruk grillspyd av tre eller metall. Hvis du bruker trespyd, bløtlegg dem i vann i ca. 15 minutter før bruk. Da blir ikke trespydene brent.Kutt opp kjøttet i terninger, de kan være ca. 2 x 2 cm.Træ først på en kjøttbit, så paprika, så kjøtt, deretter eple (skåret i båtform), så kjøtt, og deretter ananas til slutt.Legg tigerspydet på grillen. Pensle med litt grillolje like før det er ferdigstekt.
Kilde: mat.no
Bilde:

Legg igjen en kommentar