13. april, 2011

Kystdamene i Hemne tar Båtførerprøven

Det var veldig hyggelig å holde båtførerkurs på Hellandsjøen og ekstra hyggelig var det å få en blomsteroppsats fra deltagerne etter endt kurs. «Tusen takk for et lærerikt og hyggelig kurs», stod det på kortet

Skal du ferdes på sjøen er det viktig å ha kunnskap om Sjøvett og Sjøveisreglene.

Kardinalmerker, lateralmerker, misvisning og deviasjon er ikke lengre ukjente begreper for damene som tok Båtførerprøven på Hellandsjøen. Og nå har de bestemt seg for å TA RORET på egen båt.

Flott damer! Dere var en herlig gjeng å undervise.

Siden båtførerbeviset ble innført har over 80 prosent av dem som har tatt prøven vært menn, ifølge opplysninger fra Norsk Test som blant annet drifter Båtførerregisteret og utsteder Båtførerbeviset for fritidsbåter.

For å øke sikkerheten på norske familiebåter, er det viktig at kvinner også kan TA RORET. Det at kjerringer tar roret er på ingen måte unikt, men det er fremdeles utradisjonelt. Spesielt på store motorbåter.

Så kom an kvinner, TA RORET på egen båt. Har dere lyst til å være med meg på TA RORET KJERRING båten 1, 2, 3 dager ….. 1 uke i mai/juni er det bare å ta kontakt her. Alle får TA RORET på min båt.

Planen er å selge TA RORET KJERRING båten i år. Men vi er på utkikk etter en ny båt, allerede. Spennende!

Her kan dere finne noen nyttige linker hvis du har lyst til å teste dine kunnskaper innen Sjøvett og Sjøveisreglene

2 Kommentarer

 • ann helen april 23, 2012

  vil det bli arrangert flere kurs på hellandsjøen? morro å se hvor flinke naboene har vært 😉 det er mange som er interresserte, både damer og herrer 🙂

  Svar
  • lisbeth mai 4, 2012

   Hei Ann Helen
   Jeg kan godt arrangere flere Båtførerkurs på Hellandsjøen, hvis dere klare å samle en gjeng. Det hadde vært morro.
   Mvh
   TA RORET KJERRINGA

   Svar

Legg igjen en kommentar