2. april, 2016

Båtførerprøven i Kirkenes

Redigert Solnedgang 563_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Heldige meg som skal få holde båtførerprøven kurs i MIDTNATTSOL.
Med i honoraret følger også et måltid med kongekrabbe.
HERLIG!


Onsdag 4. mai setter jeg snuten nordover. Kikenes båtforening inviterer til båtførerprøven kurs og jeg skal være kursleder.

I tillegg til honoraret følger både båttur og et kongekrabbe måltid. Du verden som jeg gleder meg til å komme til Kirkenes, møte deltakerne, båtturen, midtnattsol og et herlig kongekrabbemåltid hjemme hos lederen i båtforeningen og hans fru.

Det blir kurs både 5., 6. og 7. mai.
Kjenner du noen som trenger båtførerprøvenkurs i Kirkenes, så er du fri til stjele og dele denne artikkelen 🙂

Er det noe du lurer på, ta kontakt her

2014-07-19 22.02.17_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven 2013-07-23 22.54.34_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Båtførerprøven på Tustna Vår 2014 257_TA RORET KJERRING Utsikt fra Skjerjehamn_Hardbakke - Skjerjehamn Siste tur med TA RORET KJERRING båten 076_Båtførerprøven Redigert Solnedgang Bente bilder 158_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven

Legg igjen en kommentar