8. mai, 2016

Kongekrabbe, Midtnattsol og Båtførerprøven

Kirkenes m.m 028_80 %_TA RORET KJERRINGÅ bli flybåren til Kirkenes for å holde Båtførerprøven var stas og når jeg i tillegg fikk servert kongekrabbe så ble det prikken over i-en.


Kirkenes m.m 011_50 %Syv herlige jenter deltok på kurset. Navigasjon, kartlesing, sjømerker, lanterneføring, sjøveisregler m.m. skulle læres. Og til uka blir det eksamen. Min magefølelse er at alle vil bestå med glans.

Båttur_Ta Roret Kjerring_KirkenesEn båttur ble det også tid til. Og alle som ville fikk kjøre båten. Med på turen var det med en journalist fra Finnmarken. Det blir spennende å lese hva han syns om å være med damene på tur.

Kirkenes m.m 061_50 %_TA RORET KJERRINGDet ble kun ei natt på hotell (streik), men alternativet ble mye bedre. Ellen og Bernt i Kirkenes båtforening forbarmet seg over meg. Hos dem var det både hjerterom og husrom. Fantastisk!

2016-05-05 18.04.36_90 %_TA RORET KJERRINGPå plakaten om båtførerkurset stod det enkel bevertning. Men du verden for en bevertning. Ellen stilte opp med deilig suppe og hjembakst til alle deltakerne.

Kirkenes m.m 065_50 %_TA RORET KJERRINGOg siste kvelden ble det servert nydelig kongekrabbe.

Kirkenes m.m 059_50 %_TA RORET KJERRINGTakk til Kirkenes båtforening for oppdraget. Det er bare å plystre og si hei som kommer jeg løpende til deg 🙂

Kirkenes m.m 037_50 %_TA RORET KJERRING Båttur_Ta Roret Kjerring_Båtførerprøven Kirkenes m.m 052_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Kirkenes m.m 048_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Kirkenes m.m 047_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Kirkenes m.m 043_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Kirkenes m.m 042_50 %_TA RORET KJERRING_BåtførerprøvenKirkenes m.m 036_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven

En liten svipptur til den russiske grensa ble og tid til:
Kirkenes m.m 031_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven Kirkenes m.m 029_50 %_TA RORET KJERRING_Båtførerprøven

Linker:
Kirkenes båtforening – Facebook
Kirkenes – Wikipedia
Finnmarken

Legg igjen en kommentar