30. april, 2010

Blåskjell på grill med sitronmelisse, kokos og ingefær


1-2 pers.
1 kg blåskjell
10-12 blader sitronmelisse
2 ss (store) finhakket frisk ingfær
6 hvitløksfedd, finhakket
1/2-1 rød chili, renset for frø og skåret i tynne strimler
revet skall og saft av 1 lime
2 dl kokosmelk

Legg to lag aluminiumsfolie sammen, ca 40 *40 cm. Legg blåskjellene på midten og brett kantene opp. Tilsett de øvrige ingrediensene og klem folien godt sammen. Legg foliepakken over på grillen og grill til skjellene har åpnet seg.

Kan tilberedes på samme måte i stekovnen.

Varm ovnen til 250 grader og stek foliepakkene i ca 10 minutter

Kilde:  Frokost TV
Foto: Klikk.no

Legg igjen en kommentar