31. juli, 2010

På Cornelius fikk vi servert kråkeboller og annen eksotisk sjømat

Cornelius på Holmen er en spennende sjømatrestaurant. Inger, kokken vår på Ta roret kjerring båten fikk være med å plukke kråkeboller, hjerteskjell. kamskjell, o-skjell, kråkeboller og østers.

I tillegg ble Inger og filmteamet invitert inn på kjøkkenet for å lage mat og dokumentere noen av superkokkenes hemmeligheter.

Mens Inger kokkulerte på kjøkkenet, nøt vi andre kjerringene stedes idylliske beliggenhet og lekre lokaler.

Her fikk vi servert det beste av det beste innen havets delikatesser og med nydelig vin til. Alt unntatt østersen falt i smak for Ta roret kjerringene. Men det var artig å få smakt det.

Det var ikke bare god mat og drikke Cornelius kunne by kjerringene. En fantastisk service og gjestfrihet fikk vi oppleve. Her var ingenting umulig. Og vi fikk tilbud om overnatting, dusj, landstrøm, internettoppkobling med mere. Selv om ikke det var en del av det ordinære tilbudet.

Tusen, tusen takk for at dere tok imot oss slik som dere gjorde.

2 Kommentarer

 • Per Gunnar Solheim august 5, 2010

  Hei Ser du har en fin båt som jeg har kikket på en del på nettet. Bor i Ålesund. Passerer du Ålesund på turen din? Mvh Per Gunnar Solheim

  Svar
  • Lisbeth august 5, 2010

   Ålesund er allerede passert. Vil være i nærheten av Hitra / Frøya området i noen dager. Er på Hellandsjøen nå. Er du i nærheten kan du komme å ta en titt.

   Svar

Legg igjen en kommentar