5. april, 2010

Lyst til å blogge med meg?

Under nesten alle artiklene mine kommer det opp en kommentarboks. Her kan du gi meg tilbakemeldinger og si din mening om innholdet i artiklene. Gjelder det andre henvendelser til Ta roret kjerring finner du kontaktskjema her. Jeg svarer kun på seriøse henvendelser, men rekker likevel ikke å svare på alt. Det kan derfor hende du ikke får svar, ikke minst fordi jeg er borte fra datamaskinen og mailboksen i perioder.

72 Kommentarer

 • Inger Skaar mai 18, 2010

  Hei Lisbeth
  Nå er du i gang. Impnert.
  Hvordan går det med Troja? Gleder meg til å se dere.
  Kos dere!
  Klem Inger

  Svar
  • Lisbeth mai 18, 2010

   Hei Kokkekjerringa mi. Skipshunden Troya syns nok det er bedre på land 🙂 Jeg gleder meg til at du mønstrer på og lager gourmetmat til meg og resten av mannskapet.

   Svar
 • Kurt Hokland mai 18, 2010

  Hei Lisbeth!
  Grattis med en kjempetrivelig båt. Håper du/dere får en fin og opplevelsesrik tur, og håper at den ikke byr på alt for store utfordringer. Gleder meg allerede til en visningstur!
  Mvh. Kurt

  Svar
  • Lisbeth mai 18, 2010

   Takk Kurt. Ja dette blir en spennende sommer.

   Svar
 • Bjørn mai 19, 2010

  Hei Lisbeth. Imponert! Dette virker veldig bra. Både båt, www og hele konseptet! Vi kommer til å være på sjøen med FRØYVÆR i hele sommer. Kanskje vi sees i Kristiansundsområde… Bjørn

  Svar
  • Lisbeth mai 19, 2010

   Hei Bjørn. Takk for positiv tilbakemelding. Vi kommer til å passere Kristiansund i slutten av juli, først på august. Skal se etter FRØYVÆR da. Hvordan type båt er det og hvor stor er den? Vi kan holde kontakten, slik at det blir lettere å få øye på hverandre 🙂

   Svar
 • Karianne mai 19, 2010

  Hei mor!

  Hjemmesiden din er kjempefin. Her skal jeg bli fast leser!

  Artig at du endelig er i gang, selv om vi kommer til å savne deg her hjemme.

  Vi snakkes snart!

  Klem fra Karianne

  Svar
  • Lisbeth mai 19, 2010

   Hei dattera mi. Kommer til å savne dere også. Men tiden går fort og plutselig er jeg tilbake. Vi snakkes! Stor mammaklem

   Svar
 • Eddy mai 19, 2010

  Gratulere så masse med flott båt og en fantastisk hjemmeside. Her har du virkelig gjort en kjempe jobb.
  Både kry og stålt av deg.
  Skal bli morro og spennende å følge dere på ferden. denne siden blir nok like viktig som avisa he he
  Håper dere får en flott tur med masse opplevelser og flott vær.
  Masse hilsner fra alle oss her som følger dere. 😉

  Svar
  • Lisbeth mai 20, 2010

   Hei Eddy!
   Ja, er den ikke knallfin. Er kry og stolt selv også. Jeg gir lyd fra meg når jeg nærmer meg mørekysten. Du må jo prøvekjøre dette vidunderet 🙂

   Svar
 • Berit og Frode Olsen mai 19, 2010

  Hei Lisbeth. Flott båt og spennende eventyr du har gitt deg ut på. Det skal bli spennende å følge deg på veien. Flott hjemmeside har du også ordnet deg. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker deg en spennende og god tur.
  Vil nok savne deg på Hellandsjøen i sommer.

  Svar
  • Lisbeth mai 20, 2010

   Hei Berit og Frode
   Ja, noen ganger litt vel spennende. Men kjempe gøy! Gleder meg til å treffe dere når jeg ankommer Trøndelagskysten i juli/august. Når har dere ferie?
   L:p

   Svar
 • Eddy mai 20, 2010

  Hmmm ja gleder meg til det.
  Har så vitt begynt å lete etter ny båt vi og nå men blir vel antaglig ikke noe før til høsten.
  Har sendt link til siden din til alla mine venner,
  Håper du får masser av treff på siden din.
  Skal Hilse fra Kari og tante barna dine.
  Fortsatt god tur.

  Svar
  • Lisbeth mai 20, 2010

   Hei Eddy! (Til alle dere andre som leser dette … Eddy er halvbroren min som jeg ble kjent med for 2 år siden. En riktig trivelig kar, som jeg er glad for å ha blitt kjent med)
   Godt å ha et støtteapparat rundt seg. Trenger det! Målet er å komme i havn med hodet over vann. Har jo egentlig kastet meg ut på dypt vann. Men jeg kan heldigvis å svømme:) Morro er det åkke som :). Blir det ikke sjøsetting i år heller? Hils tilbake! Dem er alle hjertelig velkommen ombord.
   Søsterklem

   Svar
 • anneg mai 20, 2010

  hei superkjerring!
  ja nå er du i gang!
  flott blogg, skal følge deg hele veien.
  vi savner deg allerede i hellandsjøen,
  men regner med du dropper innom med
  «alice» så vi får en titt og kanskje en pizza….hihi!!
  gleder meg til å følge deg og ikke minst til å se skipet!

  kjempekjerringbjørneklem
  -anneg

  Svar
  • Lisbeth mai 20, 2010

   Hei Anne!
   Det er deilig å føle seg savnet. Får nesten hjemlengsel. Men plutselig er jeg på Hellandsjøen og da kan det bli både en titt, en tur og stenovnsbakt pizza på flybridge. Hørtes nesten litt kvalmt ut. Men det må være lov til å slå ut litt med armene, når jeg er så stolt og glad 🙂
   Hug fra Kjerringa

   Svar
 • Siri V mai 20, 2010

  Hurra for deg Lisbeth! Endelig er drømmen virkelighet og du får en opplevelse for livet som mange vil misunne deg. Vil savne deg på hytta, men vi får klare oss med din kjære Jan. Overskuddet på Hellandsjødagen vil sikkert også synke betraktelig uten deg til stede 🙂

  Da får du ha en kjempefin tur – så snakkes vi utover sommeren. Klem 🙂
  Siri

  Svar
  • Lisbeth mai 20, 2010

   Det er så herlig å være savnet. Men plutselig er jeg tilbake. Sommermånedene går fort. Jeg vil savne dere også. Men Hellandsjøen og vennskapet består og da tåler vi noen dager fra hverandre. Ta godt vare på Jan. Jeg vil finne han like hel og kjekk, når jeg kommer tilbake. Vi holder kontakten. Kjerringklem

   Svar
 • Eddy mai 20, 2010

  Nei blir nok ikke sjøsetting av Sjømann etter skadene den fikk. Har i stedet begynt å se oss rundt etter ny båt..
  Ang. F.B- sidene så ser jeg det er to profiler med ta roret kjærring skal det være det??? ser den ene heter ta roret kjørring fanklubb, der er det noen og 20medlemmer mens på den andre er det passert over 1000 medlemmer
  Det er sterkt mange som følger deg.

  Svar
  • Lisbeth mai 20, 2010

   Ja, det stemmer at det ligger ut en gruppe som heter Ta roret kjerring (med e). Og en Ta roret kjerring fanklubb. Den første er for de som har lyst til å følge med prosjektet og reisen. Og for alle dem som er båtinteressert, har lyst til å få tips om flotte plasser langs kysten eller vil ha noen oppskrifter. Den andre er nettopp opprettet. Og det er en FB-gruppe som skal teste tempen på om folk syns at Ta roret kjerring kan bli et underholdene og bra TV-program.

   Svar
 • Bente:) mai 22, 2010

  Heiiii Lisbeth:) så spennende……å gratulerer så masse me ny båt, endelig, helt utrolig, du e bra tøff å spræk…
  Go opplæring å fortsatt go tur:)
  Klem Bente

  Svar
  • Lisbeth mai 22, 2010

   Hei Bente. Ja nå har jeg tatt roret på nybåten. La i fra Aker Brygge, kjørte båten til Son og la til kai. Båten har ikke fått noen skrammer enda :). Vi snakkes til uka. Kjerringklem

   Svar
 • Kjell T mai 22, 2010

  Hei Lisbeth, gratulerer med nybåten og lykke til med prosjektet. Nimbusen er sjøsatt og overlevert til en beigeistret ny eier.Flott side, vi følger deg.
  Hilsen «sponsoren» og May Britt

  Svar
  • Lisbeth mai 22, 2010

   Hei Kjell og May Britt.
   Takker for støtten. Har lagt inn en link til Thevik Mek. på reisesiden. Har du andre linker eller en logo du vil jeg skal publisere, gi beskjed.
   L:p

   Svar
 • Solveig K mai 26, 2010

  Gratulerer med den flotte båten. Lykke til med prosjektet og turen nordover.
  Flott hjemmeside også. Klem fra Solveig

  Svar
  • Lisbeth mai 27, 2010

   Hei Solveig
   Takk for lykkeønskninger. Trenger det. Det blir en spennende sommer. Kjerringklem

   Svar
 • Bente Gätzschmann mai 28, 2010

  Hei Lisbeth!
  Jeg prøver igjen.
  Først vil jeg gratulere deg med en kjempefin hjemmeside. Den ble utrolig bra. Skal prøve ut oppskrifter og regner med at vi får gleden av å bli servert noe av dette når du er tilbake fra reisen din.
  Båten er jo fantastisk. Regner med dere har gode dager. Skal følge dere på vei opp mot Trondheim. Er stolt av deg.
  God tur videre.
  Mange klemmer fra Bente G

  Svar
  • Lisbeth mai 28, 2010

   Hei Bente!
   Takk, takk. Hjemmesiden ble veldig bra den. Er fornøyd med den. Mange gode retter er det oppskrift på også. Selv har jeg noen favorittt retter. Dem må du prøve. Når jeg er tilbake må vi få til en vin og gourmetkveld med kVINneforum:
   Kjerringklem

   Svar
 • Eddy mai 29, 2010

  Hei hei hvordan går det der nede. noe nytt ?
  Hvordan ligger dere an nå.

  Svar
  • Lisbeth mai 31, 2010

   Hei Eddy!
   Opplæringen går bra. klarer både å lukeparkere, bakke og legge til longside nå. Under forutsetning av at det er lite vind og strøm. Vindstyrke 6 går bra. Har prøvd. Bra med deg å?

   Svar
 • Karianne mai 31, 2010

  Hei mor!
  I Trondheim går livet sin vante gang, selv om middagene på Nardo ikke er like spennende nå som du har tatt pause fra kokkeleringen.

  Jeg ser at flere Hellandsjøere gir uttrykk for savn, men Stian og jeg skal ta godt vare på Hellandsjøen i ditt fravær. Kanskje vi også får fyrt opp steinovnen og laget noen deilige pizzaer til sultne gjester.

  Vi snakkes snart!

  Svar
  • Lisbeth mai 31, 2010

   Hei vennen min! Jeg er sikker på at både kokkeleringen og det sosiale på Hellandsjøen blir ivaretatt i mitt fravær. Stiller dere med steinovnsbakt pizzaer vil dem nærmest ikke merke at jeg er borte. Selv om jeg har det kjempebra, gleder jeg meg enormt til å komme hjem med nybåten.

   Svar
 • Bård Martini Knutsen juni 1, 2010

  Om du trenger manskap på båt eller bil stiller jeg mer en gjerne opp for deg. Det er bare du sebnder mer info eller ringe meg på nr,917 34 852. Dette vil jo være helt topp nå som det blir sommer.
  Mvh. Bård Martini Knutsen

  Svar
  • Lisbeth juni 3, 2010

   Hei Bård, jeg ringer deg i løpet av et par dager. Vi snakkes! Mvh Ta foret kjerringa

   Svar
 • ester kristensen juni 2, 2010

  Gratulerer med flott båt(så flott navn da)Synes du er kjempetøff og både modig og ikke minst veldig kreativ,Har sett på en del matoppskrifter,der var mye snadder.må nok prøve noe der ja,
  Ønsker deg og dine hjelpere lykke til videre,Blir spennende å følge med.
  Hilsen Ester,

  Svar
  • Lisbeth juni 3, 2010

   Takk for hyggelig hilsen, Ester. Ja her er det mange gode oppskrifter. Selv har jeg noen favorittoppskrifter. Du finner dem under Kjerringas favorittoppskrifter. Gi meg gjerne tilbakemeldinger når du har prøvd ut noen av dem. Hvilke oppskrifter er det du liker best osv
   Mvh
   Ta roret kjerringa

   Svar
 • Amica II juni 9, 2010

  Du verden for et spennende prosjekt, dette er noe jeg kunne tenkt meg å være med på. Jeg er faktisk akkurat nå inne i en fase der jeg holder på å trene på dette med å legge til, samtidig som jeg prøver å trene gubben opp til matrosjobben. Vi blir ikke alltid helt enige om hvordan ting skal gjøres, men jeg skal ikke gi meg før jeg får det til. Ser jo kjekt ut med to trustere da, jeg må klare meg med en, dessuten har vi ikke flybridge så jeg må sitte inne, får litt mindre oversikt da. Jeg gleder meg til å følge dere på turen. Lykke til!!

  Svar
  • Lisbeth juni 9, 2010

   Hei, hei
   Det er ikke like lett å bli lært opp av gubben. Mest sannsynlig er han flinkere til å lære opp andre kjerringer. Sånn var det i hvertfall hos oss. Jeg ga opp opplæringen med min gubbe. Men jeg ser jo at han kan lære opp andre kjerringer. Det var min tålmodige storebror som ga meg den første grunnopplæringen. Stå på og øv. Dette klarer du fint. Det er utrolig herlig å mestre en stor båt. Hvordan båt har dere?
   Mvh Ta roret kjerringa

   Svar
   • Amica II juni 10, 2010

    Amica II er en Viksund 925 Bravo. Gubben og jeg tok både VHF sertifikat og båtførerprøven sammen og jeg fører båten under fart og inn og ut av båsen, men å legge til kai er liksom den store bøygen. Har prøvd noen ganger, men passer på at det ikke ligger andre båter ved kaia og at det er vindstille. Et sted må jeg jo starte. Bilder og beskrivelser av båten og vårt båtliv kan du se i Amicas blogg: http://baatplassen.no/i/index.php/blog/65-amicas-blogg/page__tag__Turer%20i%202010. Vi koser oss på sjøen og når vi er på land koser vi oss med andres båtliv på maritime nettsteder .Hyggelig å «treffe» andre kvinner som er like opptatt av båtliv som meg selv. Mvh Ella

    Svar
    • Lisbeth juni 11, 2010

     Hei igjen Ella og Amica II
     Ja båtførerprøven er kjekt å ha. Jeg har hatt mye glede av dette kurset. Øving gjør mester. Fortsett å øve, plutselig løsner det. Det å øve på hverdager og utenfor sesong er smart. Det er kjekt å ha litt plass på brygga under øving. Jeg er sikker på at du snart har alt under kontroll :-). Gikk inn på bloggen din. Det ser ut til at dere koser dere med båtlivet. Jeg fant ingen bilder av båten din utenfra. Jeg tror jeg vet hvordan en Viksund ser ut, men jeg er ikke veldig flink til å skille de ulike båt-merkene. Skal titte litt på de båtene jeg treffer på min ferd. Lærer vel det også etter hvert. Læringskurven er bratt. det er mye som skal læres når jeg er «nybegynner» som skipper på egen skute. Hvilke planer har dere for sommeren da?
     Mvh
     Ta roret kjerringa

     Svar
 • Amica II juni 11, 2010

  Jeg tror nok sommeren i år blir en reprise av sist sommer, da vi tok for oss sørlige del av Helgeland. Det er ennå mange steder der vi ikke har besøkt. Det er et eldorado av øyer og for oss er det ikke så lang veg dit. Vi skal ha ferie fra ca 1. august, men det blir nok mye båtliv før den tid, både i egen båt og i regi av Jøa kystlag, der vi er medlemmer.Er dere på tur nordover må dere for all del ta turen innom Brakstad Hamn, der kystlaget har sin base. Der er det fin gjestekai og en bryggepøbb som drives av en gruppe innenfor kystlaget. Der pleier det å være et ytrende liv på om sommeren, særlig på godværsdager. Når jeg ikke er på sjøen er jeg ofte å finne bak disken der. Ella

  Svar
  • Lisbeth juni 12, 2010

   Hei igjen Ella
   Vi har planer om å dra fra Trøndelag og nordover neste år. Gleder meg til å utforske nord Norge. Jøa kystlag og Blakstad Hamn? Ja kanskje det. Har dere en egen hjemmeside? Eller finnes det andre nettsider med info og bilder fra plassen. Noterer tipset under reiserute for neste år. Vi holder kontakten. Du har sikkert mange andre gode tips om plasser vi bør besøke, personer vi bør møte og aktiviteter vi bør være med på der oppe i nord. Har du noen tips for strekningen Tønsberg / Trondheim også? Er du på Facebook?
   Ta roret kjerringa

   Svar
   • Amica II juni 13, 2010

    Klart vi har egen hjemmiside :http://joakystlag.no/ Straumingen, båten til Jøa kystlag har også egen blogg:http://www.straumingen.blogspot.com/. Straumingen og Brakstad hamn/Pøbben og kysten i vårt område kan du forøvring se mer til på NRK TV til vinteren, da kommer serien «Norskekysten» med Dag Lindebjerg. Opptakene i vårt område starter 4. juli, da Straumingen skal være vertsbåt for Lindebjerg og hans TV-team i ca 1. uke. Ellers må du du gjerne ta kontakt både på e-post og på Amicas blogg når du måtte ønske det. Jeg skal sende deg en venneforespørsel på Facebook. Desverre vet jeg ingenting om kysten fra Tronheim og sørover. Vi har planer om å legge turen sørover en tur også, så kanskje jeg kan få noen tips fra turen deres etterhvert. Jeg skal følge med på nettsiden deres. Lykke til på ferden:)
    Ella

    Svar
    • Lisbeth juni 13, 2010

     Flott, Ella. Her var det masse nyttig info som jeg tar vare på til neste år. Kjekt å ha kontakt med båtfolk langs kysten. Gi meg beskjed når programmet fra Straumingen og Brakstad hamn/Pøbben og kysten deres skal sendes på TV. Jeg deler gjerne mine erfaringer fra turen. Kommer til å legge ut info om plasser osv etterhvert som vi har vært der. Velkommen som Facebookvenn og velkommen til Facebook gruppa Ta roret kjerring (med e)
     Mvh
     Ta roret kjerringa

     Svar
 • Liss juni 13, 2010

  Artig side. Jeg er selv en voksen dame som for et par år siden begynte å tenke på å skaffe båt – seilbåt. Har gjort noe av det samme som du – først grunnleggende kurs i seiling, så båtførerprøven og siden vært mannskap på lokale regattaer. Nå begynner jeg å føle meg moden for å ta roret selv også så nå er jeg på utkikk etter båt.
  Planlegger du/dere å ta turen innom Farsund så skal jeg komme ned på brygga og vinke 😉 .

  Svar
  • Lisbeth juni 13, 2010

   Flott! Hold meg gjerne oppdatert om båtkjøp og fremdrift. Hyggelig å treffe andre Ta roret kjerringer langs kysten. Går alt som planlagt og været tillater det passerer vi Farsund den 24. eller 25.06. Det er mulig vi går om natta på den strekningen. Kommer an på vær og vind. Det hadde vært hyggelig om du stod på kaia å vinket. Kanskje vi må søke nødhavn i dette området og da kan det hende at vi kommer inn til Farsund. Men i utgangspunktet hadde vi tenkt å dra forbi. Jeg har vært med å seilt litt jeg også. Det var veldig gøy, men lærte det ikke ordentlig. Vi holder kontakten
   Mvh Ta roret kjerringa

   Svar
 • Bente:) juni 16, 2010

  Wæwo for en flott båt:)) å kjempefint filmklipp…..bli bare mer å mer imponert over der æ:))
  klæms

  Svar
  • Lisbeth juni 17, 2010

   Hei Bente!
   Ja jeg er kjempestolt av båten. Den fungerer utmerket og jeg stortrives på sjøen. I dag starter filmingen og med båten full av kjerringer og filmteam blir det lite rom for PC arbeid. Men jeg kommer sterkere tilbake i løpet av juli.
   Kjerringklem

   Svar
 • Eddy juni 20, 2010

  Hei hei hvordan går det med dere? Uff surt med stripe i båten, men er vel en del av læringen det
  Prata med en tidligere klassekamerat av meg som jobber i et bokforlag.
  Han syns dette hørtes utrolig spennende ut og kom med ide om bok form i et eller annet slag. Skal ikke se bort i fra at han tar kontakt med deg.

  Svar
  • Lisbeth juni 20, 2010

   Hei igjen Eddy!
   Ja, han kan bare ta kontakt. Har mye stoff som puttes inn i en bok.
   Nok en Kjerringklem

   Svar
 • Lisbeth J.H. juni 21, 2010

  Hei Lisbeth, så godt å høre at alt er bra med dere der sørpå! er stadig innom her for å følge med og bli oppdatert, og nå ser dere ut til å bli heldige med været også, bare sol i vente! Dette blir bra!!! Klem fra Lisbeth

  Svar
  • Lisbeth juni 22, 2010

   Hei Lisbeth
   Hyggelig at du følger med meg. I går og i dag har vi hatt flott vær. Har vært ute på Svenner Fyr og er nå i Nevlunghavn. Nydelig plass og mange mennesker som stiller opp for oss. Vi har nettopp kommet tilbake fra en trivelig rødvinskveld. God natt!
   Klem til Lisbeth fra Lisbeth

   Svar
 • Ragnhild Fenstad juni 23, 2010

  Hei Lisbeth. Båtferden din høres kjempespennende ut for dem som ikke blir sjøsyk. Gleder meg til dere kommer på Våberget med båten for å ta en kaffepause. Vi har enda ikke hatt noen båttur her pga skikkelig dårlig vær med vind og bølger,men det blir vel i år også.Klem

  Svar
  • Lisbeth juni 24, 2010

   Hei Ragnhild
   Vi gleder oss til å komme til Våberget vi også. Regner med at det blir vaffler da 🙂
   Kjerringklem

   Svar
 • Georg juni 29, 2010

  Hei Lisbeth, gratulerer med ny båt. Tøft prosjekt dere har lagt dere ut på, men det takler dere fint vil jeg tro 🙂
  Tenkte jeg måtte legge igjen en hilsen fra gamle kollegaer.
  Hils Nina og nyt turen nordover.

  Svar
  • Lisbeth juni 30, 2010

   Hei Georg. Hyggelig å se at gamle kollegaer følger oss. Har du det bra?
   Kjerringklem fra meg og Nina

   Svar
 • Amica II juni 30, 2010

  Hei igjen Ta roret kjærring:)
  Spennende å lese om turen deres, det er tydelig at dere koser dere. Det ser ut som dere er ganske heldig med været også. Jeg er full av beundring over hvor flinke dere er. Det er egentlig utrolig hva en mestrer når en bare er nødt til å ta ansvaret.

  God tur videre:)
  Ella

  Svar
  • Lisbeth juni 30, 2010

   Hei Ella
   Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Været er skiftende. Alt fra sol og varme til regn og kald vind. Men været stopper ikke oss. Det er så mye spennende å se og være med på. Og masse god mat.
   Mvh Ta roret kjerringa

   Svar
 • Bente:) juli 4, 2010

  SAVNE DÅKKER ALL KJÆRRINGAN!!!!

  Svar
  • Lisbeth juli 5, 2010

   Savner dere jeg også, selv om jeg må innrømme at det er deilig å ha båten for seg selv. Gleder meg til å få Jan ombord. Vi møtes i september:))

   Svar
   • Amica II juli 14, 2010

    Gratulerer med vel gjennomført seilas og god tur hjemover 🙂
    mvh
    Ella

    Svar
    • Lisbeth juli 14, 2010

     Takk for det Ella. Hvor i verden er dere nå?
     Kjerringklem

     Svar
     • Amica II juli 15, 2010

      Her i rederiet går vi akkurat nå inn i en 14 dagers periode med landligge. Gubben skal ut på Nornefeltet på jobb, mens jeg må slite kontorstolen her hjemme. I tillegg skal jeg være pøbbvertinne på kveldene og i helgene, så det blir nok ikke så mye båtliv de neste to ukene. Jeg skal imidlertid prøve å få klargjort båten til ferieturen som starter 1. aug. Da setter vi kursen nordover. Regner med det blir 14 dager på Helgelandskysten, så kanskje en uke i nærområdet. Jeg har bestillt godt vær hele for hele august måned;) De siste turene våre kan du lese om i bloggen vår: http://baatplassen.no/i/index.php/blog/65-amicas-blogg/ Hvor er dere nå? Jeg regner med at dere er på tur ennå.
      Ella

     • Lisbeth juli 15, 2010

      Hei igjen Ella.
      Helgelandskysten er vakker. Vi satser på den neste år. Nå ligger vi «værfast» i Hardbakke, litt nord for Sognesjøen. Men dette er ikke værste plassen å bli værfast på. Setter kursen videre nordover i morgen. Til Førde kanskje….
      Mvh
      Ta roret kjerringa

 • Turid Høyland desember 31, 2010

  Hei Lisbeth.
  Nyttårsaften i dag og da ser en jo tilbake på det året som har gått. Jeg regner med at dette har vært et litt spesielt år for deg som har bodd i båt i mange mnd. Jeg ønsker deg lykke til med prosjektet og ønsker deg mange fine båtopplevelser også i 2011. Hilsen Turid

  Svar
  • Lisbeth januar 4, 2011

   Takk for det, Turid. 2010 var et spennende år og 2011 blir et spennende år. Håper dere også i år vil mønstre på en strekning. Det var veldig trivelig å ha dere med. Det er Møre, Trøndelag og Nordland som skal utforskes i år.
   Lisbeth

   Svar
 • Linda januar 30, 2011

  Hei Lisbeth!
  Jeg er en kvinne som nærmer meg 50 som kunne tenkt meg å være med som mannskap og samtidig fått lært litt sjømannsskap. Jeg er vant med sjøen, men kun som passasjer. Hvordan går jeg fram?

  Svar
  • Lisbeth februar 1, 2011

   Hei
   I mai og juni vil det være mulig å være med Ta Roret Kjerring båten på tur. Båten vil være i området Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordlandkysten. Har du mulighet og lyst til å være med på det, kan du sende en e-post til info@taroretkjerring.no. Kjenner du flere som kan være med samtidig er det flott. Det er sengeplasser til 6.
   Lisbeth

   Svar
 • Monica Westrum november 22, 2011

  sikkert vel overstått flott tur på sjøen.synd sommeren er over, for denne turen ville jeg likt å følge med på.

  Svar
  • lisbeth desember 9, 2011

   Hei Monica
   Ja nå er det noen noen måneder der andre aktiviteter er i sentrum, men plutselig er våren her og da blir det båtliv igjen. Hva med deg er du noe på sjøen?
   Lisbeth

   Svar
 • Tove Sveen juli 1, 2014

  Hei! Så koselig å se bilder fra Magerøya! Jeg var der da jeg var 13-14 år. Vi holdt på å bygge ei hytte i Gjengstø en gang i tida.(som aldri ble ferdig). Vi dro over på øya, men da var det ingen som drev og det så forlatt ut. Men glemmer ikke øya og særlig haven med epletrærne… Magisk! har snakket med din venninne (min kollega) Beate… Skulle hilse…. skal bli artig å se på bloggen…:-)

  Svar
  • lisbeth juli 1, 2014

   Ja, for mange år siden var husene på Magerøya falleferdig. Og da gikk sauene inni husene. Nå er bygningen satt i stand og det er blitt en fantastisk flott plass.
   Hyggelig vertskap har dem også.

   Eplehagen er der, men det er ikke så mye epler på trærne 🙂

   Hils Beate så mye. Jeg gleder meg til å treffe henne snart 🙂

   MVH
   TA RORET KJERRINGa

   Svar

Legg igjen en kommentar