2. mai, 2010

Ta roret kjerring

Jeg, Lisbeth er gründer, eier av prosjektet og merkevaren ”Ta roret kjerring”. Da jeg sa opp min faste jobb, trodde jeg at jeg skulle klare å finne meg en ny spennende jobb, på det ordinære markedet. Men enten var jeg for gammel, eller så hadde jeg for liten spisskompetanse, eller så var jeg overkvalifisert. Så fra å være headhunted til mange spennende stillinger, var jeg nå kommet i situasjonen utgått på dato. Hmm, hva gjør man da? Jeg gikk i tenkeboksen.


OK!
Jeg, hadde nettopp ”lært” meg å kjøre båt.
Jan, mannen spøkte med at nå selger vi alt vi eier og drar på jordomseiling.
Jeg, fikk øynene opp for sosiale medier.

Det ble spiren til prosjektet ”Ta roret kjerring”. Og ut i fra prosjektet ”Ta roret kjerring” har jeg mange ideer på hvordan dette prosjektet, kan være springbrettet til nye og spennende jobber. Jordomseiling med mannen min, får jeg ta når vi blir pensjonister. Nå er det verdens vakreste kyst, norgeskysten som skal utforskes og markedsføres. Æ ska jaggu mæ vis dæm at æ ikke e utgått på dato.

Første fase i prosjektet ”Ta roret kjerring”, skal snart settes ut i livet. En del av første fase er nettsiden www.taroretkjerring.no og andre del er et filmprosjekt som starter medio juni. På nettsiden vil du finne informasjon om reisen, båten, artikler og bilder fra alle de plassene vi besøker og personer vi møter. Du vil finne pratiske og nyttige tips om båt og sjøliv. Du vil også finne oppskrifter på noen gode og sunne retter (og noen kaloribomber). Inntil videre mangler nettsiden noen personlige bilder, men dette vil komme på plass etterhvert som vi reiser rundt.

Mer om filmprosjektet Ta roret kjerring, blir lagt ut på www.taroretkjerring.no etterhvert som fasen skrider frem.

10 Kommentarer

 • Lars Sørbø mai 27, 2010

  Hei Lisbeth,
  takk for hyggelig prat og omvisning i båten ved brygga i Stavern i dag, 27.05. Jeg ønsker deg lykke til med turen og prosjektet! Jeg kommer til å følge med på nettsidene dine!

  Svar
  • Lisbeth mai 27, 2010

   Hei Lars!
   Hyggelig at du støtter prosjektet. Hvis du er en «Facebook mann», kan du melde deg inn i Facebook gruppa Ta roret kjerring (med e). Da vil du kunne få info om når det skjer noe nytt på http://www.taroretkjerring.no. Er du ikke en «Facebook mann» kan du gå inn jevnlig å sjekke siste nytt på http://www.taroretkjerring.no.
   Lisbeth

   Svar
 • Vivi Sævik juni 7, 2010

  Takk for at jeg fikk bli med deg på en lite båttur på Langesundet utenfor Langesund. Jeg tror på deg og konseptet ditt. Kanskje jeg blir med en gang? Jeg tilhører nok målgruppa…
  Reportasjen kommer i Porsgrunns Dagblad tirsdag 8. juni.
  Hilsen Vivi Sævik i Langesund.

  Svar
  • Lisbeth juni 8, 2010

   Hei Vivi!
   Hyggelig å ha deg med på båttur og klart du kan få bli med igjen. Har linket til artikkelen din, pluss skrevet litt om deg på http://www.taroretkjerring.no
   Mvh Ta roret kjerringa

   Svar
 • Vivi Sævik juni 8, 2010

  I Langesund og Porsgrunn er artikkelen om deg til aktiv diskusjon både blant kvinner og menn. Mange kvinner har fortalt meg historien om hvorfor de aldri har tatt roret, kanskje jeg lager en oppfølger? Så allerede har du satt spor etter deg i ditt kjølvann….

  papirutgaven i PD er det \en artikkel til, om din opplæringsvirksomhet. Siden du er på reise så har jeg sendt deg et eksemplar av papiravisen PD i posten. Lykke til videre på ferden, håper vi ses igjen 🙂

  Svar
  • Lisbeth juni 8, 2010

   Flott at artikkelen skaper diskusjon. Det er viktig å lage sitt eget spor i kjølevannet og ikke bare henge med i andres kjølevann. Gi meg et hint hvis det blir en oppfølger.
   Mvh
   Ta roret kjerringa

   Svar
 • Linda Tveteraas juni 25, 2010

  Hei skipper Lisbeth og alle dokke andre ombord.
  Veldig kjekt å få besøk av dokke! Spennande reiseprosjekt, vil fylgje dokke på nettstaden -Lykke te på reisa nordover:)
  Beste helsing Linda Tveteraas

  Svar
  • Lisbeth juni 26, 2010

   Hei Linda
   Det var veldig kjekt å være på besøk hos deg også. Og takk for at du var så sporty å stille opp på kort varsel. Veldig flott galleri du har og nydelige produkter.
   Mvh Ta roret kjerringa

   Svar
 • Agnar Berland juni 30, 2010

  Hei Lisbeth, takk for praten i Brandasund. Lykke til med prosjektet videre.
  Du imponerte litt da du la til kai i Brandasund. Vi vil følge prosjektet videre. Stå på!
  Sommerlig hilsen
  Agnar

  Svar
  • Lisbeth juni 30, 2010

   Hei Agnar
   De fleste gangene jeg legger til kai går det veldig bra nå. Det er herlig å mestre. Dessuten har jeg fått et veldig dyktig kjerringmannskap.
   Fortsatt god sommer Agnar

   Svar

Legg igjen en kommentar