18. mai, 2010

Lyst til å være følgebil?

Vi trenger en følgebil til filmprosjektet Ta roret kjerring. Periode 16.06. – 06.07.2010. Strekning Oslo – Bergen. Hvis du har lyst til å følge med oss på deler eller hele strekningen, ta kontakt på info@taroretkjerring.no
Mer info finner du her:
Ta roret kjerring
Filmteam

2 Kommentarer

 • Grethe Iversen juni 3, 2010

  Følgebil, hva vil det si? høres spennende ut:) mvh Grethe Iversen

  Svar
  • Lisbeth juni 3, 2010

   Hei Grete!
   Det vi trenger er noen som følger oss langs kysten med bil. Avlaster oss med utstyr slik at det ikke blir trangt i båten. Vi skal på det meste være 9 stk ombord og da kan det bli vel mye bagasje. I tillegg trenger vi påfyll av proviant, og det er ikke alltid like lett å få tak i fra sjøsiden. Likeså trenger vi noen som hjelper oss med logistikken. Det er bare 6 sengeplasser ombord ergo må noen ligge på land.
   Mvh
   Ta roret kjerringa

   Svar

Legg igjen en kommentar