9. juni, 2010

Nå har også Båtliv laget en film om båten min

I dag hadde jeg et hyggelig besøk av Jørn Finsrud, fra Båtliv. Noen timer senere hadde han laget en film og lagt ut på YouTube. Det må jeg kalle raskt levert.


2 Kommentarer

 • Bjørn Paulsen februar 1, 2011

  Hei damer..Jeg fulgte dere og båten , en stund i fjor sommer-høst..via facebook..Interessant..å et skikkelig bra opplegg..Det viser noe..at har man først stablet noe kappital på beina..samlet noen eventyr-lystne folk..samt har en brukbar plan med alternativer..plan b & C..rute alternativer..nok mat og drikke..+ noen prosjekter man vil gjennomføre….ser jeg frem til å følge dere en sesong til..!! Mvh.Bjørn Paulsen..

  Svar
  • Lisbeth februar 3, 2011

   Hei Bjørn
   Hyggelig at du følger med oss og hyggelig at du er innom nettsiden til TA RORET KJERRING også. Har kan du finne masse nyttig båtstoff. Vi holder kontakten!
   Mvh
   Lisbeth TA RORET KJERRINGA

   Svar

Legg igjen en kommentar