1. juni, 2011

Kvinnovasjons-damene tar roret

Ikke bare på TA RORET KJERRING båten, men også i sine egne gründerbedrifter.


Det blåste noe voldsomt om natta, men sjøen lå blikkstille både på tur og returen til/fra Dypfest kai.

Tar du sjøveien mellom Garten og Hellem vil du oppleve et fantastisk flott kystlandskap. På denne strekningen ligger også det knallrøde fyret, Kjeungen. Eller Kjeungskjær fyr som det heter. Når det er flo stikkere det åttekantete fyret rett opp av havet. Og når det er fjære kan du se at det ligger på et bitte lite skjær. Vakkert!

Vel fremme på Nedre Hellem gård ble vi servert fiskesuppe av vertinnen Tove Hellem. Det ble tid til å bestige en liten topp og en liten fisketur før de kreative og dyktige damene skulle presenter sine gründerbedrifter/ideer.

Nedre Hellem gård ligger vakkert til med sjøutsikt. Låven er ryddet og her kan det arrangeres både seminarer, intime konserter, teaterforestillinger og utstillinger. Hovedhuset som har bevart sin 70 talls sjarm, kan leies for selvhushold.

Andre spennende gründer konsept som ble presentert på Nedre Hellem var:
Spis, Nyt og Lev
PRO Coaching
Sprettert Media – Videoproduksjon m.m.
Morild Kreative Verksted

Legg igjen en kommentar