13. august, 2012

Båtførerprøven & Matopplevelse på Tustna

Vi ble ikke så mange, men du verden så trivelig det var å holde båtførerprøvenkurs for damene. De var sikkerlig ivrige til å lære og nå er de klar til å ta eksamen.


På fredag silregnet det, på lørdag var det litt skiftene vær og på søndagen ble det knallvær. Vi fikk se de vakre Tustnastabbene tildekt av tåke og badet i sol.

Finværet ville vi utnytte. Vi bestemte oss for å ta siste del av teorien om bord i båten og på Ringholmen. Alle som ville fikk TA RORET.

Ringholmen var det litt vind i det vi skulle legge til kai. Men med dyktige TA RORET KJERRINGER om bord, var ikke det noe problem. Damene hoppet raskt i land og vi fikk festet båten før den drev av igjen.

Og matopplevelse ble det. Du verden så mye nydelig og sunn mat vi fikk. Spennende sammensetninger ispedd utrolige mange forskjellige urter. Så et samarbeid med kostholdsveileder og urteekspert Svanhild Sunde i Spis Nyt Lev var et meget godt valg.

Vedlagt finner dere programmet, der også menyen er beskrevet. Oppskriftene finner du på www.spisnytlev.no

Svanhild og jeg var enige om at dette må vi gjenta. Neste gang, før båtsesongen starter for fullt. Dvs. rundt månedskifte mai/juni. Vil du sette deg på en potensiell deltakerliste, vil vi kontakte deg når datoene er satt og programmet er laget.

Velkommen alle især!

Program Båtførerprøven & Matopplevelser, Tustna 2012: Båtførerkurs Tustna 10-12 august

Legg igjen en kommentar