14. juli, 2014

Første prøvetur med TA RORET KJERRING båten er unnagjort

IMG_1893Når ingen andre skryter, så får jeg skryte selv. Jeg syns jeg var kjempeflink. Klappet perfekt til kai.


Dog var det blikkstille og flott vær.

Ørret i eplesaus 038Jeg må innrømme at jeg ikke er helt komfortabel med å håndtere TA RORET KJERRING båten anno 2014 enda.

IMG_1896Men jeg har en ypperlig instruktør. Takk Christian for at du er så tålmodig 🙂 Det kommer til å bli noen turer på oss i løpet av sommeren.

Ta Roret Kjerringa på AliceJeg var like uerfaren når jeg i 2010 tok spranget fra 26 fot til 34 fot (å hvor jeg savner TA RORET KJERRING båten Alice). Men øvelse gjør mester. Og etter litt øvelse, ble Båtliv med meg på tur. Gjett om jeg var stolt, når jeg leste artikkelen som Jørn Finsrud skrev i Båtliv.

IMG_1897Hanna var også med på den første prøveturen.

Legg igjen en kommentar