Skalldyr

9. desember, 2011

Krydret rekesuppe

Kraft fra rekeskall passer ypperlig til supper og sauser.
Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskrift på Krydret rekesuppe

5. januar, 2011

Hummer – en delikatesse

Skal du koke en levende hummer må du ha en stor kjele med masse vann, slik at det ikke slutter å koke når du hiver hummeren oppi.
Mer om hvordan du koker hummer her

5. januar, 2011

Hummer med smørsaus

Hummer bør spises mest mulig naturell. Kokt hummer med god smørsaus og brød til å dyppe i er nydelig.
Pass på at hummeren ikke blir overkokt.
Oppskriften på hummer med smørsaus finner du her

30. april, 2010

Blåskjell på grill med sitronmelisse, kokos og ingefær

Her kan du finne flere oppskrifter
Her kan du finne oppskrift på Blåskjell på grill

27. april, 2010

Thai reker

Rens rekene, skjær paprika i strimler. Varm olje og smør i stekepannen, tilsett knust hvitløk og paprika, surr alt 2 – 3 min. Tilsett tomater (med saften fra boksen) og chili saus. Se hele oppskriften her

27. april, 2010

Grillet kamskjell med gresskarpure

Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskrift på Kamskjell med gresskarpurre

27. april, 2010

Dampede blåskjell

Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.
Her finner du flere oppskrifter
Here finner du oppskrift på Damete blåskjell

27. april, 2010

Asiatisk rekesalat

Flere oppskrifter finner du her
Her finner du oppskriften på Asiatisk rekesalat

27. april, 2010

Thaicurrysuppe med scampi og kylling

Thailandsk karrysuppe er orientalsk snadder. En rykende varm – for ikke å si hot – suppe fra det thailandske kjøkken.
Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskrift på Thaicurrysuppe