Krydret rekesuppe
Kraft fra rekeskall passer ypperlig til supper og sauser.
Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskrift på Krydret rekesuppe
Kraft fra rekeskall passer ypperlig til supper og sauser.
Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskrift på Krydret rekesuppe
Skal du koke en levende hummer må du ha en stor kjele med masse vann, slik at det ikke slutter å koke når du hiver hummeren oppi.
Mer om hvordan du koker hummer her
Hummer bør spises mest mulig naturell. Kokt hummer med god smørsaus og brød til å dyppe i er nydelig.
Pass på at hummeren ikke blir overkokt.
Oppskriften på hummer med smørsaus finner du her
Rens rekene, skjær paprika i strimler. Varm olje og smør i stekepannen, tilsett knust hvitløk og paprika, surr alt 2 – 3 min. Tilsett tomater (med saften fra boksen) og chili saus. Se hele oppskriften her
Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.
Her finner du flere oppskrifter
Here finner du oppskrift på Damete blåskjell
Thailandsk karrysuppe er orientalsk snadder. En rykende varm – for ikke å si hot – suppe fra det thailandske kjøkken.
Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskrift på Thaicurrysuppe