3. september, 2010

Vannskrekk og båtliv det går itj i lag… Jo da, Marte ble med

Imponerende, inspirerende og fascinerende skrev Marte Bugten i Søvesten, etter å ha hørt om historien til Ta roret kjerring.

Selv om Marte har vannskrekk, ble hun med på båttur med Ta roret kjerring-båten. I løpet av turen spurte jeg henne, om hun ville være med på båttur nordover neste år.

Marte er en veldig trivelig journalist og på vei til Magerøya, benyttet jeg anledningen å si, at hun kunne melde seg på en tur neste sommer. Jeg fikk ikke noe konkret svar der og da, men i Søvesten skriver hun; invitasjonen om tur nordover neste år har forandret status fra utopi til en mulighet.

Det hadde vært veldig trivelig om du ble med Marte 🙂

Min båt er så liten og havet så stort……. eller……… jeg er så liten og båten så stor……
Når jeg ser på bildene som Marte har brukt i Søvesten, tenker jeg; «Du verden for et skip» og «på det skipet sitter lille jeg»

Videre skriver Marte:
Vinduer stenges, løse gjenstander sikres og kaffekopper settes i oppvaskkummen før båten er sjøklar.
Vi skulle bare en liten tur i området Hellandsjøen og Magerøya. Det var sol, 21 grader og flau vind. Hvis vi skulle på en lengre tur, holder det ikke å sette kaffekopper i oppvaskkummen. Da må kopper og kar plasseres trygt inni skapene. Her kan du lese om hvordan Alice skal gjøres sjøklar.

Legg igjen en kommentar