8. juli, 2011

Fantastisk, neiiiiiii, men Mikael berget situasjonen

I fjor sommer ble vi værfast på Hardbakke og heldigvis for det. På kaia møtte vi noen båtfolk som veldig varmt anbefalte en restaurant på den andre siden av bukten.


Vi tittet bortover bukta og ble litt skeptisk. Kan det der være en restaurant som har mat for min kresne gane?

Vår skeptisk ble gjort til skamme. Bak den litt kjedelige fasaden lå det den gourmetrestauranten. Det ble en helaften jeg sent vil glemme. Og for en service vi fikk fra vår svenske kelner 🙂

På vei sørover i år, gledet jeg meg til en ny helaften på Hardbakke. Mannskapet fikk minimalt med mat denne dagen, for i kveld skulle vi kose oss med en 3- retters. Skuffelsen var stor. Restauranten var stengt og under oppussing. Dessverre er det ikke driveverdig med en gourmetrestaurant på små plasser. Men jeg håper at de nye eierne har litt annet å by på enn hamburger og chips. Det trenger ikke å være mange rettene og det trenger ikke å være gourmet, men mat av gode råvarer håper jeg at jeg finner på Hardbakke neste gang jeg tar turen innom. Også bør det i hvertfall være et sjømat alternativ på menykartet, spør du meg.

Den nye restauranten skulle åpne 1. juli i år. Har du vært der, vil jeg gjerne høre fra deg.

Med halen mellom beina ruslet vi bort til butikken for å handle matvarer. På veien møtte vi en hyggelig fyr som kunne fortelle oss at han som drev restauranten på Hardbakke i fjor, hadde blitt vert på Skjerjehamn.

Dermed ble det en telefon til Mikael på Skjerjehamn. Restauranten på Skjerjehamn var fullbooket, men Mikael skulle sørge for at vi fikk plass. Serviceminded som vanlig.

Mikael hadde det ikke vært for deg hadde det blitt mytteri på TA RORET KJERRING båten.

Fasaden på restauranten på Skjerjehamn er langt fra kjedelig. Huset er i sveitserstil og ble bygget som hotell i 1891.

Den samme svenske kelneren var på plass, dog med litt kortere hår og i en annen rolle. Men han sørget for at vi fikk topp service også denne gangen. Kan noen fortelle meg hva han heter?

Og maten? Nydelig!

Legg igjen en kommentar