Sogn- og Fjordande

8. juli, 2011

Fantastisk, neiiiiiii, men Mikael berget situasjonen

I fjor sommer ble vi værfast på Hardbakke og heldigvis for det. På kaia møtte vi noen båtfolk som veldig varmt anbefalte en restaurant på den andre siden av bukten.
Les mer om Hardbakke, Skjerjehavn og vår restauranten opplevelse

8. juli, 2011

Skjerjehamn

Skjerjehamn, er et gammelt handelssted og en perle langs kysten vår. Området er innrammet med gammel og ny byggestil som harmonerer med hverandre. Her oser det av atmosfære. Og kommer du sjøveien sørfra eller med egen bil vil du bli møtt av en høyreist og flott statue av Kong Olav. En statue som Oslo kommune ikke ville ha.
Les mer og se bilder fra Skjerjehamn

7. juli, 2011

Hardbakke

Lunt mellom flotte fjell og åser ligger idylliske Hardbakke. Absolutt en plass dere bør besøke. Bukta har en liten sandstrand og fjellet Ramnenipa som ligger bak gjestehavna kan du enten gå rundt eller bestige.
Les mer og se bilder fra Hardbakke

6. juli, 2011

Knutholmen, Kalvåg

Vi skulle bare svippe innom Kalvåg, men det ble både mat og overnatting
Les hvorfor oppholdet i Kalvåg ble lengre enn planlagt

30. juni, 2011

Silda

Silda ligger rett syd for Stad og er en koselig plass å ligge før/etter at seilasen skal gå over det værharde Stadhavet. Vi kom nordfra og la oss på molohavnen nord på øya. Dagen etterpå oppdaget vi at det litt lengre sør på øya var en hyggelig havn som har den maritime restauranten Skjærbuda på brygga.
Les mer om Silda

22. februar, 2011

Færøy Feriesenter

Det er ikke mange som har en rosa elefant i hagen, men det har Færøy Feriesenter. I tillegg kan dem by på mat laga frå bunnen av og ferske bakevarer fra eget bakeri.

Les mer om Færøy Feriesenter

27. september, 2010

Stad

Planen var å ta en overnatting på Silda eller i Selje. Men på grunn av værmeldingen og fordi at noen erfarne Stadhav kjørere forbarmet seg over oss. Dro vi videre til Fosnavåg denne kvelden.
Les mer om Stad