Fisk

12. februar, 2015

TA RORET KJERRING sløyer fisk – Video

Redigert Hval_Lesund til Lysesund 132Noen kan gjøre opp fisk og noen kan ikke. Sånn er det bare 🙂
Se hvem av TA RORET KJERRINGene som kan sløye fisk og hvem som ikke kan

3. januar, 2015

Deilig torsk med nydelig tilbehør

Masse deilig tilbehør, krydret med kjørvel gjør et denne retten blir fantastisk god.
Oppskrifen finner du her

3. januar, 2015

Ovnsbakt torsk med nøttelokk, søtpotetmos og chilismør

Det er chilisausen som topper denne retten. Kombinasjonen mellom søtt, surt og sterkt gjør at denne retten har kommet langt opp på TA RORET KJERRING sin favorittmatliste.
Oppskrifen finner du her

4. juli, 2012

Torsk med antioksidantsalat

Sunt, godt og proppfullt av viktige antioksidanter. Lett og lage.
Andre oppskrifter finner du her.
Oppskriften på Torsk med antioksidanter finner du her

16. januar, 2012

Bakt torskerygg

Det er på vinteren at torsken er på sitt beste. Her er en oppskrift på en nydelig torskerett. Bon Appetit!
Her finner du flere oppskrifter
Her finner du oppskriften på Bakt torskerygg

13. september, 2011

Ørret med eplesaus

Ovnsbakt ørretfilet med en frisk eplesaus er et nydelig festmåltid som vil imponere enhver gjest. Server ørretfileten med ristede pinjekjerner og kokte sukkererter.
Se oppskriften her

30. april, 2010

Rista syrlig sei med linser og ertepurè

Finhakk gressløk til sausen. Bland med rømme. Så sukker og lime. Smak godt til med lime til en syrlig saus. Salte og pepre og sett kaldt til servering. Rens seifilet for ben og del i porsjonsbiter. Salte og pepre og stek… Les hele oppskriften

27. april, 2010

Torsk med rødvin og glaserte småløk

Det er mange gode fiskemåltid får du fra vår skjeggete venn torsken.

Her finner du oppskrift på Torsk med rødvin og glaserte småløk

27. april, 2010

Bakt laks med parmesanpoteter

Dette er en perfekt hovderett til store selskap, da mesteparten kan gjøres klar i god tid før gjestene kommer:

Laks kan skjæres i stykker, marinaden ferdiglages og potetene forkokes kvelden i forveien. Grønnsakene kan renses og snittes tidlig på dagen, og asparges og grønnsaker kan blancheres en stund før gjestene kommer. Her finner du flere oppskrifter Her finner du oppskriften på Bakt laks med parmasanpoteter